@KTzone » 成人 - 色情文學 » 大陸的豐滿嬸嬸

2010-2-2 21:20 ha8131
大陸的豐滿嬸嬸

[b][size=2]上星期去左幾日大陸,我就住係父親朋友屋企,一去到就覺得成間屋都好簡陋
不過比我見到D我非常開心既野,就係有一位好大波既大嬸係我面前出現
lee位大嬸叫秋姐,佢既年紀都有46,但係一對車頭奶就勁喇
睇到我細佬都忍唔住硬哂,lee位嬸嬸係父親的朋友,佢聽見話我上去玩幾日
就即刻叫我唔洗搵酒店,佢有地方比我住,我心想唔洗比$$$,又有地方住
就答應左父親去佢到玩幾日,去到的第一日,嬸嬸帶我周圍行下,買下野咁
行0左一陣間,我覺得有D悶,我就問嬸嬸有無D好玩既野呀?
佢問我想玩D咩野?我話有無D酒吧卡拉OK既野,佢話有不過要坐車到市區
我就話不如我地夜晚一齊去好唔好,我話我唔識路要妳帶我去呀,佢一口就應承
我話我想返屋企休息下,等今晚再出去玩,所以就咁返0左屋企喇
一返到屋企我就即刻走到沖身,沖洗完我就走去同嬸嬸講我訓一陣,等待今晚出去玩
嬸嬸話都有D眼訓,佢話沖洗完佢都訓一陣,咁我就上自己房喇
上到房唔記得0左頭先係街到買0左啤酒,所以又落樓扲,去到洗手間門口見到嬸嬸無鎖門就沖洗
我就偷偷地係門口到望,睇到我細佬又硬哂,嬸嬸對波真係又大又正,好想同佢一齊沖
嬸嬸下面隻蟹又多毛毛,睇到我係門口都忍唔住放細佬出黎玩下,細佬終於出0左野
我就扲埋D啤酒上房飲,飲0左一陣我都訓0左lu
到0左6點幾我起身沖洗完,就去搵嬸嬸一齊出去,原來嬸嬸以經係到等緊我
嬸嬸今晚著左件低空連身裙,前又驚又喜後面就更加勁,睇到我又興奮起來
我話過今晚一定要食到嬸嬸隻蟹,如果唔係都對唔住自己細佬
上左車一陣,我就同嬸嬸講,今餐就由我請您啦,您唔洗同我客氣
您鍾意飲幾多食幾多都唔緊要,佢就話老人家唔食得幾多,我話嬸嬸您唔算老呀
您仲好鬼正呀~嬸嬸大笑起來
去到酒吧我地叫左支紅酒同D小食,紅酒黎到我就比杯嬸嬸飲,我自己就無飲到
因為我唔鍾意飲紅酒,所以我就一支比哂嬸嬸飲,而我就緊係飲啤酒啦
飲到咁上下嬸嬸開始有D醉意喇,佢話要去洗手間,我問佢洗唔洗我陪您去呀
佢話唔洗,我都仲未醉,仲可以飲0架,我就唔理得咁多喇,係仲比嬸嬸飲
我地兩個飲到差不多11點,我話走喇,嬸嬸話今日咁開心唔想咁早走
我話不如返屋企再飲過啦,您都好似醉醉地喇,我就找住嬸嬸隻手返屋企
一入到屋嬸嬸又話再飲,我心諗您今晚仲比我........哈哈哈
嬸嬸烏低身一面除鞋一面跟我吹水,個波都露左出黎,有時重隱約睇到佢粒大大乳頭
嬸嬸終於都醉0左喇,我佚佢上房,叫下佢問佢點呀?佢都無答我可能真係唔掂
一手渣住佢對奶,不停的渣,另一手摸佢下麵……而我就從後用我條能不停摩擦佢個屁股
我玩得兩玩嬸嬸好似有反應,下面有好多水水走出黎,不知不覺嬸嬸隻手已經緊握住我的細佬
我將一手指伸到嬸嬸陰道口,輕輕的摩擦,嬸嬸受不住呻吟起來,挑緊嬸嬸的陰唇,每挑一下就浪叫一聲
攪到我都忍唔住,拔出我滾燙的細佬用力的刷嬸嬸個洞口,一對潔白而豐滿的乳房在月光下顯得緊迷人
然後我把嬸嬸的雙腿撐開,正在流淫水的陰道露了出來,我真想用吞頭伸展到她陰道的盡頭直到子宮為止,她的分泌實在太多
我失去理智了,我以經把細佬插入嬸嬸的肥美蟹到,真不敢相信四十六歲的女人有這麼緊的肥美漂亮的陰戶
嬸嬸不斷的呻吟:啊……啊啊……噢……喔……好……好舒服……好舒服呀
我就更加重了力去插,沒多久就聽到嬸嬸說.我、我要……我要登天了
我看見嬸嬸面泛潮紅,雙目禁閉.鮮豔的小嘴微微張開了,散發出了一股慵懶快意的春情
我趴在她身上忍不住興奮的輕喘著,熱烘烘的陰道將我的細佬緊緊的含著,好舒服的感覺,我靜靜品嚐著這種人間最快樂的感覺
舒服...好...舒服...我再也忍不住了,再來一次重重到底,嬸嬸忍不住像蛇般的扭動她纖細的腰,配合著的動作
過幾分鐘的抽送後,配合著陰陽交合處傳來"噗吱..."的聲音,嬸嬸的叫床聲是那麼動人心弦,我忍不住要出野了
我一洩如注,射向嬸嬸的子宮深處...........如後幾日我同嬸嬸都無出街.........你地知我同嬸嬸係屋企玩咩啦.........完[/size][/b]

[[i] 本帖最後由 ha8131 於 2010-2-2 21:23 編輯 [/i]]

2010-2-3 23:14 31kit31
ggggggggggggggggggggggggggggggggggg

2010-6-6 17:44 tb025982
不錯的故事內容

2010-6-13 00:40 Wayi
not bad

頁: [1]
查看完整版本: 大陸的豐滿嬸嬸